Je bent nu hier Segway Den Haag > Tours & Prijzen

Tours & Prijzen

Sightseeing Den Haag & Segway

Ontdek of herontdek Den Haag met deze city trip. Met recht een groene stad achter de duinen. Een tour langs een aantal grote highlights van de stad heerlijk relaxed op de segway. In combinatie met een overheerlijke lunch of diner wordt deze tour een onvergetelijke dagje uit.

Meer informatie

  • Alle tours vanaf 16 jaar, ID verplicht, vanaf € 57,00 pp.

Sightseeing Delft & Segway

Het eeuwen oude stadje Delft is een echte trekpleister. De vele bruggen over de grachten maken deze tocht niet alleen interessant maar ook "a whole lot of fun". De oude historie, architectuur en de vele terrassen maken deze tour compleet. Onder Delft op deze unieke manier.

Meer informatie

  • Alle tours vanaf 16 jaar, ID verplicht, vanaf € 57.00 pp.

Sightseeing Leiden & Segway

We gaan uitgebreid door Leiden en omgeving. Elk mooi stukje oude stad zal hierbij gezien worden. We gaan bruggen en steegjes trotseren op de Segways. Het plantsoen, stadhuis, alle kerken en mooie oude panden we gaan ze allemaal bekijken. Na deze Tour kan je zeggen dat je Leiden goed bekeken hebt op een unieke manier.

Meer informatie

  • Alle tours vanaf 16 jaar, ID verplicht, vanaf 57,00

Tour Kijkduin

Trakteer uzelf op een heerlijke lunch of diner in de duinen van Kijkduin. Daarna lekker uitwaaien en de bijzondere verborgen plekken ontdekken samen met onze ervaren gids.

Meer informatie

  • Alle tours vanaf 16 jaar, ID verplicht, vanaf € 47,00 pp.

Rijbewijs-Tour Den Haag

Rij een te gekke tour en behaal uw segway-rijbewijs waarmee u ten allen tijde bij ons een segway kunt huren om zelfstandig de omgeving te verkennen. Er zijn dan geen grenzen meer gesteld en u kunt vrij met de segway naar plekken rijden die uw interesse wekken. Graag geven wij ook tips wat u persé in Den Haag zou moeten bezichtigen.

Meer informatie

  • Alle tours vanaf 16 jaar, ID verplicht, vanaf € 47,00 pp.

Acker en Bieslandse Bos Tour

Het Bieslandse Bos (200 hectare) vormt samen met de Balij, Dobbeplas en Delftse Hout het natuur- en recreatiegebied tussen Delft en Zoetermeer. Door het bos lopen diverse wandel- en fietspaden. Bijzonder is het Krekengebied: een natuurgebied met veel wandelpaden. Langs de Noordeindseweg ligt herberg en camping De Uylenburg. Een gezellige plek voor een hapje en een drankje.

Meer informatie

  • Alle tours vanaf 16 jaar, ID verplicht, vanaf € 47,00 pp.

CADEAUBONNEN

Segway cadeau doen? Dan ben je op het goede adres!

Meer informatie

  • 49.50

Meer arrangementen

Boek nu

ZOMER ACTIE !!!

In de zomer kan op verzoek ook een romantische avond tour geboekt worden
voor dezelfde lage prijs als u van ons gewend bent.

Reserveer hier

Cadeaubon

Verras iemand met een speciaal cadeau.... een Segway Tour!!!

Koop Cadeaubon

Startplaatsen en Routes

Belangrijke info met betrekking tot opstapplaats, route en parkeren!

Informatie

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.