Je bent nu hier Segway Den Haag > Zakelijk gebruik

Zakelijk gebruik

De Segway is een echte blikvanger. Wanneer je op de Segway door de stad tourt trek je veel bekijks, het gebeurt immers niet elke dag dat je zo’n bijzonder vervoersmiddel tegenkomt. Daarom is de Segway bij uitstek geschikt voor promotie doeleinden. Dankzij de opvallende verschijning zet je jouw bedrijf of product extra in de spotlights.

Liever zelf niet de Segway op, maar u ziet het reclame bord wel zitten? Geen probleem! Segway Den Haag zorgt voor enthousiasten en ervaren promotiemedewerkers.

Segway Den Haag is met regelmaat gastheer voor groepen van touroperators die Segway Den Haag hebben opgenomen in hun programma. De samenwerking met touroperators verloopt goed. Het mes snijdt aan twee kanten. Touroperators die interesse hebben in het opnemen van Segway Den Haag kunnen altijd bij ons terecht.

Segway Den Haag denkt graag mee en is thuis in de wereld van touroperators en organisatiebureaus. Wij streven naar een prettige samenwerking en zetten alles op alles voor een soepele en optimale ervaring voor de gast.

Boek nu

ZOMER ACTIE !!!

In de zomer kan op verzoek ook een romantische avond tour geboekt worden
voor dezelfde lage prijs als u van ons gewend bent.

Reserveer hier

Cadeaubon

Verras iemand met een speciaal cadeau.... een Segway Tour!!!

Koop Cadeaubon

Startplaatsen en Routes

Belangrijke info met betrekking tot opstapplaats, route en parkeren!

Informatie

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.