Je bent nu hier Segway Den Haag > Over ons

Over ons

Segway Den Haag is een jong bedrijf en biedt verschillende tours en arrangementen aan. Een uniek vervoersmiddel waarmee je makkelijk door de straten scheurt. Met een Segway door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen. Je bestuurt de Segway met je lichaam. Door naar voren te leunen gaat de Segway vooruit en door naar achteren te leunen rijdt de Segway naar achteren. Hij stopt wanneer je rechtop staat.

Gidsen

De tours worden gegeven door onze ervaren gidsen. Per gids vertrekken er maximaal negen Segways. De gids neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je toert langs de must sees van de stad op een bijzonder vervoersmiddel. Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou!

Tours

Wij bieden verschillende tours waaruit je kunt kiezen. Deze tours worden ook op verschillende dagen en tijdstippen gegeven. Klik hier voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen.

Wij bieden reguliere tours maar ook tours die je met jouw groep/gezelschap hebt bedacht. Een groep vanaf negen personen kan zelf de eigen tour kiezen. Vraag naar de opties/mogelijkheden of stel je plan(nen) aan ons voor. Wij denken graag met je mee.

Ook voor bedrijfsuitjes staan wij open voor suggesties en/ideeën.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwaydenhaag.nl Wij denken graag met je mee bij het organiseren en samenstellen van jouw bedrijfsuitje in Den Haag en Omgeving. Bel gerust met 06-827 33004

Wie zijn wij

Segway Den Haag is opgericht door Tjerk en Patricia. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt zo’n unieke segway te besturen. En het is ontzettend leuk om te doen. Dat jou dag geweldig wordt is voor ons het doel HAVE FUN !!!!!

 Groetjes Tjerk en Patricia

 

 

 

 

 

 

 

Promofilm

Boek nu

ZOMER ACTIE !!!

In de zomer kan op verzoek ook een romantische avond tour geboekt worden
voor dezelfde lage prijs als u van ons gewend bent.

Reserveer hier

Cadeaubon

Verras iemand met een speciaal cadeau.... een Segway Tour!!!

Koop Cadeaubon

Startplaatsen en Routes

Belangrijke info met betrekking tot opstapplaats, route en parkeren!

Informatie

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.