Je bent nu hier Segway Den Haag > Locaties

Locaties

Sightseeing wordt ontspannen en dynamisch wanneer je met een Segway op pad gaat. En het leukste is, je kunt vrijwel overal in Nederland op pad!

Op een aantal locaties in Nederland bieden wij vaste arrangementen maar wij zijn niet persé aan die locaties gebonden. Segway Den Haag is mobiel en het is natuurlijk altijd mogelijk om een Segway tour speciaal voor jouw uitje op maat te maken. Wij komen gewoon met de Segway én de instructeur naar je toe!

Vraag een offerte

Staat jouw favoriete stad er niet tussen? Segway Den Haag is flexibel en mobiel en wij komen graag met onze Segways naar je toe! Heb je dus een leuk uitje in gedachten in Kinderdijk, Lelystad of Haarlem? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Op maat

Segway Den Haag biedt een Segway tour op maat aan voor groepen vanaf 8 personen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een leuke activiteit na het vergaderen, wij helpen je graag op weg. Wil jij graag een uitje op maat organiseren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij weten uit ervaring dat geen enkel uitje hetzelfde is en denken daarom ook graag met je mee. Samen maken we jouw uitje onvergetelijk.

Je kunt ons ook bereiken per mail via info@segwaydenhaag.nl of telefonisch via 06 827 33 004

Boek nu

ZOMER ACTIE !!!

In de zomer kan op verzoek ook een romantische avond tour geboekt worden
voor dezelfde lage prijs als u van ons gewend bent.

Reserveer hier

Cadeaubon

Verras iemand met een speciaal cadeau.... een Segway Tour!!!

Koop Cadeaubon

Startplaatsen en Routes

Belangrijke info met betrekking tot opstapplaats, route en parkeren!

Informatie

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.