Je bent nu hier Segway Den Haag > Groepen

Groepen

Een Segway Sightseeing Tour past in elk groepsuitje. Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest, vriendengroep of gezin. Segway Den Haag denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Vraag een offerte aan

Een groep vanaf acht personen kan zelf de eigen tour kiezen. Segway Den Haag heeft verschillende tours ontwikkeld. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf met plannen te komen. Wij denken graag mee.

Voor groepen hebben wij verschillende combinaties, of de Segway Workshop.

Het groepsuitje met Segway Den Haag is uit te breiden met tal van combinaties en arrangementen. Lunch, diner, high tea of koffie met gebak wordt aangeboden door lokale horecagelegenheden zoals “het Paviljoen” of  “de Haagsche Beek”. Gelegen direct naast de vertrekpunten van de verschillende tours. Daarnaast heeft Segway Den Haag arrangementen en combinaties met de leukste attracties in Den Haag.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwaydenhaag.nl Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw groepsuitje in Den Haag of Delft. Bel gerust met 06 – 827 33 004.

 

 

Boek nu

ZOMER ACTIE !!!

In de zomer kan op verzoek ook een romantische avond tour geboekt worden
voor dezelfde lage prijs als u van ons gewend bent.

Reserveer hier

Cadeaubon

Verras iemand met een speciaal cadeau.... een Segway Tour!!!

Koop Cadeaubon

Startplaatsen en Routes

Belangrijke info met betrekking tot opstapplaats, route en parkeren!

Informatie

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.