Je bent nu hier Segway Den Haag > FAQ

FAQ

Op deze FAQ pagina vindt je de meest gestelde vragen en antwoorden van Segway Den Haag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is Segway?

Een Segway is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoons vervoermiddel. Je bestuurt de Segway met je lichaam. Door naar voren te leunen gaat de Segway vooruit en door naar achteren te leunen rijdt de Segway naar achteren. Hij stopt wanneer je rechtop staat. De juiste balans vinden is niet moeilijk omdat de Segway zelfbalancerend is. Het is een beetje skiën op het droge maar dan kinderlijk eenvoudig. Kijk op de pagina ‘Wat is een Segway’ voor meer informatie.

Wanneer mag ik een Segway besturen?

De Segway kan bestuurd worden door personen vanaf 16 jaar. Segway Den Haag zorgt voor een helm, het is verplicht om deze te dragen tijdens de tour. Ook is het belangrijk dat je goede schoenen draagt, dus geen hakken of slippers. Kijk op de pagina ‘Wat is een Segway’ voor de verkeersregels.

Is een Segway Tour wel veilig?

Bij Segway Den Haag staat veiligheid voorop. Er gaat altijd een goed getrainde en ervaren gids mee met de tour. Ook zijn de Segways van Segway Den Haag begrensd, waardoor ze 17 km per uur gaan in plaats van de 20 km per uur die de Segway kan. Dit is wel zo relaxed en toch net iets veiliger! Ten slotte wordt ervoor gezorgd dat de Segways altijd goed en zorgvuldig onderhouden zijn als er gebruik van wordt gemaakt. Kijk op de pagina ‘Veiligheid’ voor meer informatie.

Op welke dagen en tijden gaan de Segway Tours?

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen, klik hier!
Voor groepen is het ook mogelijk om een tour in te plannen buiten dit vertrekschema.

Waar start en eindigt de tour?

De Segway Tour Den Haag start en eindigt op het Malieveld, naast het restaurant ” Palviljoen”  (Koekamplaan 6).

De Segway Tour Delft start en eindigt op P9 aan de Korflaan ter hoogte van nummer 5. (tegenover de camping Delfse Hout).

De Segway Tour Kijkduin start en eindigt op de grote parkeerplaats aan de Machiel Vrijenhoeklaan ca 100mtr voorbij restaurant Haagsche Beek (nummer 175).

Wat zijn de prijzen?

Prijzen zijn vanaf  €49,50 p.p., voor 4 personen of meer hanteren wij een korting voor een overzicht kan je hier klikken.

Waar kan ik een reservering plaatsen?

Tickets voor een Segway Tour koop je makkelijk en snel online. Een kaartje kopen via het online reserveringssysteem is veilig. De tickets kun je betalen met iDeal of creditcard. In de agenda zie je direct het overzicht van alle tours. Na het afrekenen ontvang je de tickets in de mailbox. Deze digitale tickets zijn de toegangskaarten.

Hoe weet ik wanneer het bedrag betaald is?

Wanneer de betaling voldaan is, krijgt je hiervan een bevestiging per e-mail van Ogone en een e-ticket.

Hoe kan ik annuleren?

Tot 14 dagen vooraf kan de reservering kosteloos gewijzigd worden. Dit kan telefonisch via: 06 – 827 33 004 of door een e-mail te sturen naar info@segwaydenhaag.nl. Klik hier voor de annuleringsvoorwaarden.

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Nadat de betaling ontvangen is, krijgt u een e-mail met daarin de betalingsbevestiging. Direct daarna ontvangt u een tweede e-mail welke uw entreebewijs is.

Ik kan het ticket niet uitprinten, is dat een probleem?

Wanneer je alleen een ticket hebt geboekt voor Segway Den Haag is het geen probleem dat je het ticket niet kan printen. Wij raden je dan wel aan om even het ticketnummer (4 cijfers) op te schrijven en ter controle te laten zien. Bij een succesvolle boeking kom je op onze passagierslijst te staan.

Ik ontvang geen tickets, hoe kan dat?

Wanneer de e-mail met daarin je ticket niet binnen enkele minuten is aangekomen, kan dat twee dingen betekenen;

1) De e-mail is in je spam filter terecht gekomen. In dat geval dien je in je spam filter te kijken of bij ongewenste e-mail of daar het ticket in terecht is gekomen. Kan je dit niet meer terug zien, dan raden wij je aan om een ander e-mail adres aan ons door te geven via e-mail info@segwaydenhaag.nl of per telefoon 06-827 33 004.
2) Het e-mail adres is niet correct genoteerd. Je kunt bij twijfel het beste even contact opnemen met Segway Den Haag om het juiste e-mail adres door te geven. Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar info@segwaydenhaag.nl of te bellen naar 06-827 33 004.

Waar kan ik bij jullie het beste parkeren?

Op de pagina Locatie en Parkeren vind u relevante informatie

Vertrekt Segway Den Haag ook in de herfst en winter maanden?

Ja, wij zullen elke maand tours verzorgen. Afhankelijk van de weersomstandigheden (ijzel/ hevige sneeuwval) kan het voorkomen dat in de maanden november t/m februari tours niet doorgaan en/of verplaatst worden.

Is de Segway Tour toegankelijk voor gasten die slecht ter been zijn?

Het is helaas niet mogelijk om met de tour mee te gaan als je slecht ter been bent.

Tot wanneer is mijn cadeaubon geldig?

De Segway Den Haag cadeaubon zijn een jaar geldig na aanschaf.

Is er een toilet aanwezig?

Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van de naast gelegen horeca onderneming, naast de opstapplaats van de tour.

Waar kan ik lunchen, dineren, borrelen?

Bij restaurant Het Palviljoen op de Koekamplaan 6 te Den Haag kan je heerlijk lunchen, dineren en borrelen. Voor de openingstijden van restaurant Het Palviljoen, klik hier.

Boek nu

ZOMER ACTIE !!!

In de zomer kan op verzoek ook een romantische avond tour geboekt worden
voor dezelfde lage prijs als u van ons gewend bent.

Reserveer hier

Cadeaubon

Verras iemand met een speciaal cadeau.... een Segway Tour!!!

Koop Cadeaubon

Startplaatsen en Routes

Belangrijke info met betrekking tot opstapplaats, route en parkeren!

Informatie

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.