Segway & Puzzeltocht Den Haag

Prijzen

Incl segwayinstructie, tourbegeleider en Segwayhuur

Segway & de flitsende Moord, 3,5 uur € 79,99

Reserveer hier

Nu uniek in Den Haag, Segway in combinatie met puzzelen……Hoe werkt het? Je gaat met een begeleider op pad op een originele Segway met een opdracht. Door de straten van Den Haag ga je samen op zoek naar aanwijzingen en probeert de moord op te lossen of het geheim te ontrafelen. Perfect voor teambuilding met fun, spanning en brainteasers

 

Kies uit de volgende combi’s
* Segway & Flikken Den Haag; de flitsende Moord Duur ca 3,5 uur.
Minimaal 4 pers, max 7.

Wilt u liever puzzelen in Delft kijk dan op Museumbende

DOSSIER FLIKKEN: De zaak van de flitsende moord

Het recherchewerk is nu aan jou

Een aantal politici kijkt geschokt naar het levenloze figuur onder het witte laken dat bij de fontein op het Binnenhof ligt. Het nieuws dat het om de fotograaf Frans Lits gaat, heeft de omstanders snel bereikt. “Tja, het verbaast me niets”, zegt Van Der Veer tegen een collega-politicus. “Ik heb me altijd moeten inhouden als hij weer eens bezig was met die rot camera van hem!”. Ondertussen verzamelen ook diverse nieuwsteams zich op het Binnenhof. Een reporter vertelt: “F. Lits was de laatste tijd drukker dan ooit. Zelfs in deze economische crisis wist hij het hoofd goed boven water te houden, getuige zijn recente aanschaffen van zeer luxe artikelen.”

 

Is deze plotselinge verandering in Lits’ zijn levensstijl een aanwijzing? Kom erachter door in Den Haag diverse speur acties uit te voeren. Check alibi’s van de verdachten, inspecteer de crime scene en controleer ooggetuigenverslagen. Je speurzin en analytisch vermogen worden danig op de proef gesteld om dader en motief te achterhalen!

Klik hier voor ons filmpje

 

Reserveer hier


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

ZOMER ACTIE !!!

In de zomer kan op verzoek ook een romantische avond tour geboekt worden
voor dezelfde lage prijs als u van ons gewend bent.

Reserveer hier

Cadeaubon

Verras iemand met een speciaal cadeau.... een Segway Tour!!!

Koop Cadeaubon

Startplaatsen en Routes

Belangrijke info met betrekking tot opstapplaats, route en parkeren!

Informatie

Actueel

Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw kleding en het weer. Denk bijvoorbeeld aan een goede jas, handschoenen en comfortabele schoenen.